Meidän nuorin tyttömme täytti jokin aika sitten 4v. Viikonloppuna kahvittelimme kummien  kanssa, vähän myöhässä kummankin perheen kiireiden vuoksi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Olen aina halunnut kokeilla Barbiekakkua. Nyt sain sen tehdä, mutta taas oli sen verran kiire, että tuli vähän mitä sattuu, ja mistä sattuu jämä-aineksista. Valkoista vaahtismassaa oli valmiina, samoin valkoisia kukkia, joten niillä sitten mentiin.

Pohjana 6:den munan  vaalea perunajauhoilla tehty kääretorttupohja. Kostutus vadelma-mustikkamehulla. Välissä suklaakermaa ja vadelmahilloa. Barbi kelmutettu tuorekelmulla.

Vaahtismassan alle laitoin suklaakermaa... Se olikin virhe, sillä nostaessani vaahtokarkkilevyä kakun päälle, levyrepesi ja ruskeatkermat purskahti valkoiselle "mekolle"... No kiireessä sitten liimailin kukkia päälle. 4v tyttöä tässä vaiheessa arveluttaa, että josko joku vahingossa syö hänen rakkaan barbinsa. Vakuutin että niin ei kyllä ihan varmasti käy

Salaman kanssa otettu kuva.

Tarjoilupöytään ehtiessään berbi oli kallistunut oikealle. Tein kakun kääretorttusuikaleistajälkojen ympäri kiertäen. Se ei kai ollut tarpeeksi tukeva tapa. Tyytyväinen ei voinut lopputulokseen olla, mutta tulipahan nyt tehtyä...

Kiitos kummeille vierailusta!

p.s. tällä viikolla vielä hää- ja rippikoriste tulossa