Ystäväni pyysi tekemään ystävälleen prinsessan ja sammakon samaan tyyliin kuin aiemminkin tekemäni. Sellainen toive oli, että prinsessan pitäisi nyt vaan pussata sammakkoa. Yritin, mutta tällä tytöllä oli niin ohut vyötärö että se aina katkesi, joten oli tyytyminen hetkeä ennen pusua tilanteeseen. Rautalanka olisi varmaan auttanut, mutta en tähän hätään saanut sitä hommattua. Nyt selkärankana toimii hammastikku.

1249278681_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alusta on marsipaania (en muista miksi ihmeessä sitä laitoin...) ja on vielä niin "märkä" etten voinut siirtää kuvausta varten sitä pois tekovaihe lautaselta. Siispä tomusokeria on näkyvissä runsaasti :-/ Tuntuu, että kuvissa sokerit vielä korostuvat ja näkyvät paremmin kuin "livenä".

Aallokko on valmiiksi värjättyä Städterin sokerimassaa. On todella haurasta ja vaikeasti käsiteltävää valkoiseen verrattuna. Johtuuko gluteenittomuudesta, en tiedä, mutta enpä taida enää valmiiksi värjättyä ostaa, ellei ole ihan pakko.

 

1249280756_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hiekka on murskattua Dominokeksiä ja hapankorppua.

Sammakosta tuli niin ruma, etten minä moista hirviötä pussais, vaan olisin ennemmin iliman...

Onnea T:lle!

 Niin, ja tässä samalla kiitokset kaikille, jotka ovat täällä vierailleet sekä erityis kiitokset vielä kommentin jättäneille <3. Niitä on ollut todella piristävää lukea aina näin ruokatauolla. Olen tehnyt pitkää päivää raksallamme ja ollut fyysisesti aika väsynyt viime viikot joten päivityksiäkään ei ole paljoa tullut. Tällä viikolla kuitenkin muutama jossain välissä tulossa.