Meillä on ollut juhlava kesän alku. Vauvan syntymän jälkeen on juhlittu esikoisen yo-juhlia, kummipojan ja ystäväperheen pojan rippijuhlia, parit omien poikien synttärit ja vielä ensi viikonloppuna olisi ensin ristiäiset ja seuraavana päivänä oman pojan rippijuhlat.
Omissa juhlissa ei ole ehtinyt kuvaamaan kahvin keiton ja seurustelun lomassa... Tämä kuvassa oleva koriste meni ystäväperheen pojan yojuhliin. Omiin lakkiaisiin oli tarkoitus tehdä lakkikakkuja, mutta unohdin ostaa mustaa sokerimassaa, ja hätävarana kickpatukoista tehty massa oli lähinnnä katastrofi... Niinpä räpelsin pikaisesti edeltävänä yönä pienen lakin, ja varasto kukkasia viereen. 

Tarjolla oli lisäksi perinteisiä herkkuja, lusikkaleipiä, puolukkahyydykekakkua, pullakranssia (kiitos mummo!), turkinpippurimarenkeja (sankarin ainoa toive), suklaista kahvikakkua, kinkkupaprikapasteijoita, salaattia, erilaisia suolaisia piirakoita (kiitos niitä tuoneille <3) Mutta yhtään kuvaa ei niistä nyt ole.

Tämä koriste matkasi viime viikonloppuna ystäväperheen pojan juhliin. Kuva on otettu autossa, ja varjot koristeen päällä tulevat kelmusta... Enpä meinannut muistaa ottaa kuvaa tästäkään, sen verran on tätä hässäkkää tässä ollut ;)
Mukavaa kesää teille!