Tällaisia oli meillä tarjolla pääsiäisenä, ja oli kyllä hyviä. Todella suklaisia, ei kamalan makeitakaan, vähensin hieman sokerin määrää. Ohje on Ilta-sanomien ruokalasta.

200g voita
200g tummaa suklaata
4 kananmunaa
3dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
1tl suolaa
(300g pistaaseja) en käyttänyt ollenkaan
50g vaahtokarkkeja  pieninä palasina

Sulata suklaa ja voi, vatkaa munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää jäähtynyt suklaa-voi seos muna-sokerivaahtoonja sekoita. Lisää kuivat aineet. Kaada vuokaan n.20x30cm.Paista 180C n. puolitunia (itse paistoin n20min). PArhaimmillaan seuraavan päivänä, ja jääkaappi kylmänä. Tästä tulee n. 20palaa

Päälle vispasin Blå Bandin cappucino-suklaahippumoussea, ja sopivat kyllä hyvin yhteen. Lisänä pähkinöitä ja Nami-Hiiren syksyllä lähettämiä kahvi-suklaapapuja :)
Maistuu kyllä ilman lisäkkeitäkin ;)

Hyvää pääsiäistä!

Johanna