Tästä kakusta tuli hieman erilainen kuin piti... Valmis karkkimassa halkeili pahasti joten oli laitettava koristeita ja reunanauhaa aika lailla. Kommelluksia oli matkalla monta, ja vielä tässä päivittämisessäkin ongelmia... Piti lähetellä kuvia pitkin poikin tekstareina ja vaikka missä muodossa ennen kuin sain ne ladattua palvelimelle.
Kuvissa värit ovat haaleammat kuin luonnossa. Näiden kukkien postaus aiemmin näyttää värit paremmin sellaisina kuin ne luonnossa olivat.

Tuollainen koriste tuli vielä päälle. Olen vähän miettinyt tuota marsipaanivauvojen näpräämistä, että pitäisikö jättää koko homma sikseen ja ostaa valmis muotti. Vielä en ole siihen päätynyt, mutta mietityttää vaan onko siinä mitään järkeä näprätä pelkkää koristetta pari tuntia, kun muotilla tulisi parissa minuutissa valmista. Tietty vaatteet ja muut tarvikkeet siihen päälle.. mutta katsotaan nyt.

KAkussa on vaalea perunajauhoilla tehty 6:den  ja 4:n munan pohjat. Kostutus laktoosittomalla maidolla. Väliin laitoin mansikkamurskaa ja suklaamoussea. Päällä maustamaton laktoositon kerma ja valmista karkkimassaa vaniljan ja vadelman makuisina.
Saajat tykkävsivät kovasti vaikka itseä jäikin muutama asia harmittamaan.
Mukavaa kevätpäivän tasausta!