Nuoren hääparin kakkuun toivottin tummanpunaisia ruusuja. Nämä kappaleet ajattelin sijoittaa hääparin pieneen kakkuun (aika ahdasta kyllä tulee ). Ruusujen lisäksi tein sydämen muotoisen ruusun terälehden, johon vielä laitoin kaksi sormusta. Kaikki on tehty Wiltonin kukkamassasta. Punaiseen on lisätty valmista punaista sokerimassaa, kaakaojauhetta ja SK punaista sekä Wiltonin red rediä ja mustaa. Kukkamassasta tehtyihin sormuksiin ei meinannut kullanvärinen tomuväri tarttua millään ja aika hailakoiksijäivät. Mietin jo että pitäisikö niitä jollain hioa, mutta jätin sitten sikseen. Kukkamassa oli uusi ja mahtava tuttavuus. Ainoa huono puoli siinä on hinta. Alle puoli kg maksaa miltei 15e... Mutta mahtvaa se on kun kuivuu nopeasti ja helppo muotoilla etenkin ruusuja.

Jaaha. Tämäkin kuva on sitten väärinpäin... Tietokone on temppuillut enkä saa kunnon kamerasta kuvia koneelle. Nämä kuvat ovat kännykästä, ja käääntyvät miten sattuu. No, ehkä tästä selvän saa. Juu, niin tämän verran tuli sitten loppumassasta. Ei kovin paljoa, kun pitäisi 10 kakkuun riittää. Pitänee tehdä vielä pelkästä sokerimassasta   lisää. Morsiamen kanssa ei ollut ruusujen väristä muuta kuin että tummanpunainen. Toivottavasti tämä on ok, C?

 

Huom! Taas kävi tämän saman vanha pään kanssa hassusti... Olin värjännyt vasta puolikkaan paketin kukkamassaa, toinen puolikas vielä odottelee tekijäänsä