Viime viikonloppuna oli kummipoikamme konfirmaatio ja rippijuhlat ja sain kunnian tehdä juhliin koristeet ja kakun. Päivitys tulee nain myöhään tietokoneongelmista johtuen..

Onni toivoi kakkuun sinisävyisiä kukkia ja valkosuklaamoussea täytteeksi. Laitoin väliin myös sitruunakiisseliä raikastamaan makua. Päällä on vaahtokarkkimassa, jonka kanssa meinasi käydä köpelösti... Olin ostanut haribon vaahtokarkkeja (siis niitä joissa on valkoisia ja vaaleanpunaisia ) kolme pussia, että varmasti valkoiset riittävät. Kun aloin tekemään massaa, olikin kaksi pussia kadonnut jäljettömiin.. Ja valkoista tomusokeriakaan ei ollut tarpeeksi. Kellokin oli jo 23, enkä siis voinut mennä kauppaankaan... No, laitoin sitten kaikki valkoiset ja mahdollisimman vähän vaaleanpunaisia karkkeja, käytin kaiken tomusokerin ja lopuksi perunajauhoja. Kyllä se jotenkuten onnistui, mutta normaalia halkeilevampaa taikinasta tuli. Väri oli hitusen vaaleanpunainen, mutta en kertonut sitä kenellekään, eikä kukaan sitä sitten huomannut.  

Onni halusi klassiset koristeet, raamatun, nimikilven jne. Mutta en sitten sijoitellut niitä, kun se alkoi jotenkin näyttämään niin täydeltä. Onnin äiti oli koristeet halunnut kuitenkin laittaa, niinpä ne juhlassa kakun päällä olivat. Muista kuin Raamatusta ei minulla ole kuvaa.

Kiitos ihanista juhlista <3 ja runsaasti onnea Onni <3