1295185661_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meillä juhlittiin eilen 9-vuotis synttäreitä. Kiitos kummeille <3 Kiva kun jaksoitte ajella tänne saakka <3

Päivänsankarin lempilelu on Buzz Lightyear, joka (kuten kuvastakin näkyy) on ollut monessa menossa mukana. Taistelun tuoksinassa on toinen jalkakin katkennut... Se ei ole tahtia haitannut, sillä eihän uutta ainakaan voi ostaa, ettei tälle vanhalle  tule paha mieli ;) Joka tapauksessa kakkuunkin piti sitten Buzz saada. Ajattelin maalausta, mutta päädyin kuitenkin hahmoon, kun sain idean puolipyöreästä planeettakakusta... Sieluni silmin näin upean kiiltävän suklaaplaneetta pallon jossa on meteoriitin jättämiä kuoppia, ja buzz seisoo päällä lippua heiluttaen... Niin... Kaikki ei aina mene niinkuin kuvittelee:

1295185694_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Buzz ei meinannut pysyä pystyssä edes istumalla, suklaakuorrute valui kakun päältä kuin vesi hanhenselästä ja spagetista tehty lipputanko katkesi lipun painosta. Huuto Heitin upeat suunnitelmat romukoppaan, ja laitoin suklaat vatkaten kerman joukkoon. Lätkin päälle ja heitin tuttifrutticrushia perään. Buzz teki vielä muutaman kuperkeikan kakun päältä. Siin rytäkässä katkesi nenä, likaantui naama ja avaruuspuku. No ehkäpä avaruudessakin on likaa, ainakin avaruustomua :) Painoin avaruuskivenpäällä istuneen Buzzin tiukasti pakaroita myöten suklaakerman sekaan, ja jopas pysyi. Rikki menneellä lipulla peitin kuperkeikan jäljet planeetan pinnasta. Syötyä kakku tuli, ja päivänsankari oli niiin tyytyväinen, että äidinkin päivä oli pelastettu :)

Pohja 6:den munan kaakaokääretorttupohja

Kostutus maidolla.

Välissä mansikka survosta sekä valkosuklaamoussea ja tummasuklaamoussea

Kuorrutuksessa epämääräinen määrä suklaata ja kermavaahtoa sekoitettuna.

1295187354_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tätäkin oli tarjolla. Jos rehellisiä ollaan, niin tämän piti olla arpajaisiin voitoksi, mutta reunat epäonnistuivat niiiiiiin kammottavasti, että jätin kotiin... Nyt on ollut epäonnea niin paljon, että jokohan pikkuhiljaa alkaisi joku onnistumaan :/ Tämä on Black Bombin ohjeella tehty munaton ja maidoton suklaapiirakka (tehty tässä pyöreään vuokaan)