Nämä hyydykekaku ovat samanmakuisia. Pohjana digestive-mangosose seos.
Hyydyke:
1prk flora vanilla
1prk dr oetker aito vaniljakastike
1prk maitorahkaa
5 liivatelehteä
0,5dl kuumaa maitoa
sokerilisäys maun mukaan
Vatkaa vanilla vaahdoksi. Liota liivatteet pehmeiksi kylmässä vedessä. Lisää vaahtoon vaniljakastile ja maitorahka, tarvittaessa sokeria. Liuota pehmeät liivatteet kuumaan maitoon, lisää seokseen ja kaada pohjan päälle. Anna hyytyä väh 4h.
Suklaareunat harmittavasti katkesi leivinpaperia irrottaessa. Olisi varmaan pitänyt tehdä korkeampi kakku ja paksummat suklaapursotukset.
Tykkään tosta jättiruusutyllasta! (Vaikka käsi joka tyllaa käyttää tarvitsee vielä paljon harjoitusta...) Tätä isoa on helpompi käsitellä kuin pientä. Suosittelen!