Vietimme viikonloppuna hauskaa sukuleiriä Keski-Suomessa. Su iltapäivän välipalalla vietimme appivanhempieni 45v hääpäiväjuhlaa. Muistin (kun ystävällisesti joku muistutti) juuri ennen tarjoilua näpätä pari kuvaa kakuista. Ei ollut paljoa aikaa kuvauskulmia miettiä, joten kuvat nyt on mitä on...

1248678196_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niin kuin tuossa edellisessä postauksessa vähän arvelin, ei koriste säilynyt ehjänä. Liimailin minkä pystyin, mutta ilmankosteuden vuoksi se ei ehtinyt kuivumaan. Niinpä pystyssä ollut sydän ei ole paikoillaan, vaan pötkötti lautasella hääparin pöydällä.

Tässä kakussa on yht.15 munan kääretorttupohjat. Välissä mansikkarahkaa, kostutus sekamehulla (piti olla Spritea, mutta se oli ilmeisesti kadonnut asuntoautosta parempiin suihin), ja päällä laktoositon vispikerma. Pursotukset mitä sattuu :-/ Niitä olin juuri pursottamassa, kun punaisten joukkue (johon siis kuuluin) pyyteli tikanheittoon, ja kun en viitsinyt lähteä kesken pursotusten käsiä likaamaan, oli leiriolympialaiset saatu päätökseen sillä aikaa, ja vihreät pääsivät voittamaan. (Mun tikanheitostahan se vaan oli kiinni, eikö niin ;-D ) No ensi vuonna sitten uudelleen!

1248678246_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä kakku on kälyni M:n käsialaa. Myös siinä 15 munan kääretorttu pohjat, välissä mansikkasurvosta ja floravispiä, kostutus sekamehulla. Pursotukset floravispiä.

 Koristeet olen askarrellut sokerimassasta, joihin idea on tullut morsiusparin hääkimpusta, jossa on ollut päivänkakkaroita ja ruiskaunokkeja (joita nuo tummansiniset räpellykset siis esittävät).

Kiitos kaikille mukavasta leiristä <3