Näin kauan se lakko näköjään kesti :) Meni hermot yöllä kun yritin kuvia ladata... No se siitä ;)
Tämä on Black Bombin ohjeella tehty, mutta pellin sijasta paistettu n. 28cm vuoassa. Päällä olevan kuorrutteen värejä on säädetty kaakaon määrällä. Ranskanlilja on leikattu "vapaalla kädellä" (ja sen kyllä huomaa).... Tämä kakku meni yhden toimikunnan kokoukseen, ja koska en ollut varma olisiko siellä pähkinän jäämille allergisia ihmisiä, en voinut tomuttaa liljaa kullanväriseksi (sellainen oli alkuperäinen suunnitelma).
Black Bomb suklaapiirakka
À la Marien sivuilta löydetty ohje
Maidoton, munaton
8 1/4dl vehnäjauhoja
5 1/2dl sokeria
1tl suolaa
2tl soodaa
6rkl tummaa kaakaojauhetta
2rkl etikkaa
2tl vaniljasokeria
1,2dl ruokaöljyä
5 1/2dl vettä
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää nesteet ja sekoita. Paista 200`C n.25min.
Kuorrutus
50g margariinia (laktoositonta jos teet maidottomana)
1/2dl kahvia
250g tomusokeria
3rkl kaakaota (tumma)
2tl vaniljasokeria
Sulata margariini kuumaan kahviin, lisää kaakao, vaniljasokeri ja pikkuhiljaa sekoittaen tomusokerit. Kaada piirakkapohjan päälle. Koristele haluamallasi tavalla.