Näin kauan se lakko näköjään kesti :) Meni hermot yöllä kun yritin kuvia ladata... No se siitä ;)

1291057256_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä on Black Bombin ohjeella tehty, mutta pellin sijasta paistettu n. 28cm vuoassa. Päällä olevan kuorrutteen värejä on säädetty kaakaon määrällä. Ranskanlilja on leikattu "vapaalla kädellä" (ja sen kyllä huomaa).... Tämä kakku meni yhden toimikunnan kokoukseen, ja koska en ollut varma olisiko siellä pähkinän jäämille allergisia ihmisiä, en voinut tomuttaa liljaa kullanväriseksi (sellainen oli alkuperäinen suunnitelma).

Black Bomb suklaapiirakka 

À la Marien sivuilta löydetty ohje

Maidoton, munaton

8 1/4dl vehnäjauhoja

5 1/2dl sokeria

1tl suolaa

2tl soodaa

6rkl tummaa kaakaojauhetta

2rkl etikkaa

2tl vaniljasokeria

1,2dl ruokaöljyä

5 1/2dl vettä

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää nesteet ja sekoita. Paista 200`C n.25min.

Kuorrutus

50g margariinia (laktoositonta jos teet maidottomana)

1/2dl kahvia

250g tomusokeria

3rkl kaakaota (tumma)

2tl vaniljasokeria

Sulata margariini kuumaan kahviin, lisää kaakao, vaniljasokeri ja pikkuhiljaa sekoittaen tomusokerit. Kaada piirakkapohjan päälle. Koristele haluamallasi tavalla.