1273475987_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pikkuisen tyttäremme 3v kakuksi tein hempeän mansikkakermakakun. Pohja 4 munan vaaleakakkupohja, kostutus vaniljasokerilla maustetulla maidolla. Välissä tuoreita mansikoita ja mansikkakermatuorejuustomoussea. Päällinen floravispiä, koristeet sokerimassaa.

1273476213_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täyte:

1 litra tuoreita mansikoita

200g sunnuntai vanilja tuorejuustotyyppinen kasvisrasvavalmiste

1prk floravispiä

3 liivatetta

tilkka maitoa

Vatkaa "kerma" vaahdoksi, lisää tuorejuusto, ja  2/3 mansikoista. Vatkaa mansikat murskaksi. Tarkista maku, lisää tarvittaessa sokeria. Liota liivatteita  kylmässä vedessä n. 5min. Lämmitä tilkka maitoa mikrossa, ja liuota puristetut liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana täytteen joukkoon ja vatkaa huolellisesti. Leikkaa loput mansikat viipaleiksi, ja sekoita varovasti käännellen täytteeseen. Kokoa kakku kerroksittain vuokaan ja anna maustua ja jähmettyä jääkaapissa seuraavaan päivään.