Pikkuisen tyttäremme 3v kakuksi tein hempeän mansikkakermakakun. Pohja 4 munan vaaleakakkupohja, kostutus vaniljasokerilla maustetulla maidolla. Välissä tuoreita mansikoita ja mansikkakermatuorejuustomoussea. Päällinen floravispiä, koristeet sokerimassaa.
Täyte:
1 litra tuoreita mansikoita
200g sunnuntai vanilja tuorejuustotyyppinen kasvisrasvavalmiste
1prk floravispiä
3 liivatetta
tilkka maitoa
Vatkaa "kerma" vaahdoksi, lisää tuorejuusto, ja 2/3 mansikoista. Vatkaa mansikat murskaksi. Tarkista maku, lisää tarvittaessa sokeria. Liota liivatteita kylmässä vedessä n. 5min. Lämmitä tilkka maitoa mikrossa, ja liuota puristetut liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana täytteen joukkoon ja vatkaa huolellisesti. Leikkaa loput mansikat viipaleiksi, ja sekoita varovasti käännellen täytteeseen. Kokoa kakku kerroksittain vuokaan ja anna maustua ja jähmettyä jääkaapissa seuraavaan päivään.