Tällaisen koristeen tein pääsiäiskakun päälle. Siitä ei tullut läheskään niin hieno, kuin sieluni silmin näin, mutta on se vähän sinne päin
Kori on siis suklaata, ja munat irtokarkkihyllystä. Olisin halunnut laittaa pehmikkeeksi hattaraa, muttei nyt sattunut missään kohdalle. Munia onkin sitten reilusti, mahtaisi olla tungos, jos kaikista poikanen kuoriutuisi
Laitan pari vaihekuvaa, jos joku vaikka sattuu tästä innostumaan.
Kelmutin lasi tuorekelmulla, ja pursotin sulatettua suklaata (Fazerin block leivontasuklaata) spiraalinmuotoon. Huom, kartion muotoinen lasi on paras. Ja ehkä kelmun öljyäminen auttaisi kelmun pois irrottamisessa.
Lisää kerroksia. Sitten saa jähmettyä jääkaapissa pari tuntia ainakin.
Irrota kelmu lasista varovasti. Jos ei meinaa irrota, laita hetkeksi kuumaa vettä lasin sisäpuolelle ja kaada pois. Anna taas jahmettyä. Irrota kelmu varoen irti.
Hyvää pääsiäistä!