Viikonloppuna juhlimme 17v hääpäiväämme suklaakakun kera. Ohje on peräisin Hanna ystävältä, kiitos! Tämä on todella ihanaa <3

Suklaahoukutus
200 g voita
2 dl sokeria
3 munaa
1 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
200 g rouhittua tummaa suklaata

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat ja kuivat aineet. Lisää viimeiseksi maito. Paista kakkuvuoassa 175 asteessa noin 50-60 min. Halkaise kakku kolmeen osaan vähän lämpimänä niin pysyy paremmin koossa.

Täytteet:
kostutukseen omenamehua
omenasosetta
Valkosuklaamousse: 1 dl vaahdotettua kermaa ja 100 g sulatettua valkosuklaata sekoitetaan ja annetaan jähmettyä vähän jääkaapissa.
Maitosuklaamousse: 1 dl vaahdotettua kermaa ja 100 g maitosuklaata sekoitetaan ja annetaan jähmettyä vähän jääkaapissa.

Laita kakun toiseen väliin omenasoetta ja valkosuklaamoussea. Toiseen väliin omenasosetta ja maitosuklaamoussea.

Kuorrutus:
150 g tummaa suklaata
150 g maitosuklaata
2 dl kuohukermaa
30 g voita
Kiehauta kerma ja sulata siihen suklaat ja voi. Anna kuorrutteen jähmettyä kunnes se on sopivan paksua levitettäväksi kakun päälle.

Minä en kostuttanut mehulla, enkä laittanut omenasosetta, mutta todella hyvää oli silti. Oikein suklaista <3

Kuorrutteen laskin löysänä kakun päälle 3 kertaa. Välissä annoin edellisen kerroksen hieman jähmettyä.

Päälle laitoin 17 kermaruusua

Muffinit ovat jo aiemmin valmistettuja.