Olen joskus ostanut Biltemasta (olisiko kumia) sydämen muotoiset jääpalamuotit. Olen monta kertaa suunnitellut kokeilevani niitä suklaakonvehtien teossa, mutten ole ehtinyt. Nyt kerkesin muutaman kokeilla. Minulla ei ole mittaria, niin voi temperoida suklaata. Tällä kertaa nämä jähmettyivät, tosin tummaan suklaaseen tuli harmaita kohtia. Käytin niitä pakastimessa valkosuklaan lisäämisen jälkeen. Ja olisi pitänyt muistaa napauttaa ilmakuplat pois, niitä jäi nyt ikävästi näkyviin, mutta hyvin ne lapsille näyttivät maistuvan kuplienkin kera

Halkaistu sydän. Tumma osuus on Pandan hurmaavaa tummaa, vaalea Lidlin Bellaromaa.

Sulatin ensin tumman suklaan minigrip pussissa ja valutin sitä jääpalamuotin yläreunasta alaspäin. Tumman jähmetyttyä, sulatin valkosuklaata ja täytin loput muotista.

Pohjaa en tehnyt tummalla suklaalla, kun tämäkin jähmettyi hyvin.

Tämän parempaa yhteiskuvaa en nyt saanut...

Täytteitä ja variaatioita voi tehdä oman maun mukaan.